fbpx

Lymed Sport™

Painevaatteet urheiluun

Lymed Oy valmistaa Lymed Sport™-painevaatteita urheiluun. Painevaate parantaa urheilijan kehonhahmotusta ja mahdollistaa kehon voimavarojen paremman hyödyntämisen. Urheiluun suunnitelluilla paine- ja kompressiovaatteilla voidaan korjata kehon virheasentoja, vanhojen vammojen aiheuttamia ongelmia sekä edistää palautumista.

Vaatteet valmistetaan mittatilaustyönä Tampereella. Lymed Oy:n kattavan kehitystyön tuloksena pystymme palvelemaan erityisesti paraurheilijoita.

Lymed Sport™ -tuotteet eroavat muista Lymed-tuotteista poikkeuksellisella laji- ja tarvekohtaisella suunnittelulla sekä urheilullisella ulkonäöllä. Kaikki tuoteryhmän tuotteet ovat yksilöllisesti valmistettuja.

 Active™ -tuotteet on suunniteltu käytettäväksi monipuolisesti joko suorituksen aikana tai suorituksesta palautumiseen. Active-tuotteissa yhdistellään progressiivista sekä tasaista painetta, jolloin vaikutetaan kehon toimintaan mahdollisimman laajasti. Active-tuotteet vahvistavat lihaskontrollia, poistavat kehosta ylimääräisiä nesteitä sekä ehkäisevät turvotusta.

Recovery™ -housut on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan palautumisen tehostamiseen heti rankan urheilusuorituksen jälkeen. Recovery-housuissa on Active-tuotteita korkeampi lääkinnällinen kompressio, jonka ainoa tarkoitus on kiihdyttää aineenvaihduntaa, poistaa kehosta ylimääräisiä nesteitä sekä ehkäistä turvotusta äärimmäisen tehokkaasti. Recovery-housujen leikkaus- ja materiaaliratkaisut on suunniteltu maksimoimaan kehon palautuminen ja siksi tuote ei sovellu monipuoliseen aktiivikäyttöön.

Lue lisää Lymed Sport™-tuotteista!

Selaa kuvastoamme klikkaamalla alla olevaa kuvaa: