Maksutavat

Myymälämme Tampereella

Asiakas voi maksaa tuotteen tilauksen yhteydessä tai tuotteen noudon yhteydessä myymälässämme. Maksutapoina myymälässämme toimii käteinen, laaja valikoima debit- tai credit-kortteja, Lymed Oy:n lahjakortti tai lasku. Lymed Oy pidättää oikeuden asiakkaalta pyydettävään ennakkomaksuun ennen tilatun tuotteen valmistusta.

Maksupäätteemme hyväksyy:

  • Lähimaksut
  • NFC-mobiilimaksut
  • Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-kortit
  • Google pay. SamsungPay, Apple pay
  • JCB, UnionPay, Diners Club

Lähetettävät tuotteet

Valmistuneet tuotteet, jotka lähetetään asiakkaalle omaan toimipisteeseen tai kotiin veloitetaan automaattisesti laskulla.

Olemme siirtäneet laskujen lähettämisen ja saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan sekä toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle.

Lymed Oy:n (y: 0935988-8) palveluita tai tuotteita koskevissa kyselyissä olettehan yhteydessä Lymed Oy:n asiakaspalveluun p. 020 779 2233 tai info(a)lymed.fi (ark 8-16).

Maksamiseen liittyvissä asioissa olettehan yhteydessä Visma Financial Solutions Oy:n verkkopalveluun, fsf.asiakaspalvelu@visma.com tai asiakaspalveluun p. 02 4808 8020.

Ilmoitattehan nimenne sekä laskun numeron asioinnin yhteydessä.

Verkkokauppamme maksutavat

Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Palvelut ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 000 suomalaisessa kaupassa, ja Checkout on välittänyt jo yli 12 miljoonaa maksutapahtumaa. Checkout on osa OP Ryhmää. Checkout välittää maksun verkkokauppiaalle, ja saattaa siksi näkyä vastaanottajana. Löydät tilausvahvistuksesta verkkokaupan yhteystiedot. Tarvittaessa Checkoutin asiakaspalvelu auttaa maksun selvittämisessä. Ilmoitathan asiakaspalvelulle tiedot maksun summasta ja päivämäärästä.

  • Kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet
  • Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-kortit
  • Pivo-, Siirto- ja MobilePay-mobiilimaksutavat
  • OP Lasku (hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä)
  • Jousto (Aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voi maksaa myös erissä jopa 1–12 kuukauden takaisinmaksuajalla.)

Onko sinulla ongelmia verkkokauppamme maksujen kanssa? Ota yhteys Checkoutin kotimaiseen asiakaspalveluun, joka auttaa ma–su 9.00–21.00 asiakaspalvelu(a)checkout.fi tai 0800 552 010.