Lymed

Sport-tuotteet

Lymed Sport™-tuotteet eroavat muista Lymed-tuotteista poikkeuksellisella laji- ja tarvekohtaisella suunnittelulla sekä urheilullisella ulkonäöllä. Eri käyttötarkoituksiin suunnitelluilla Lymed Sport-tuotteilla pystytään parhaiten hyödyntämään paine- ja kompressiohoidon edut kokonaisvaltaisesti urheillussa.

Lymed Sport-tuotteita pystytään toimittamaan myös pikatilauksena esimerkiksi loukkaantumisten tai leikkausten jälkihoitoon, jolloin painehoito saadaan välittömästi toteutettua ja toipuminen vammasta alkaa heti.

 

LYMED SPORT ACTIVE™

Active™ -tuotteet on suunniteltu käytettäväksi monipuolisesti joko suorituksen aikana tai suorituksesta palautumiseen. Active-tuotteissa yhdistellään progressiivista sekä tasaista painetta, jolloin vaikutetaan kehon toimintaan mahdollisimman laajasti. Active-tuotteet vahvistavat lihaskontrollia, poistavat kehosta ylimääräisiä nesteitä sekä ehkäisevät turvotusta.

  • Keskivahva, yhdistetty paine ja kompressio: 10-30 mmHg
    (moninaisten asiakastarpeiden takia tuoteryhmän painetasot voivat vaihdella huomattavasti)
  • Mahdollisuus yhdistellä eri vahvuisia kankaita
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä

LYMED SPORT RECOVERY™

Recovery™ -housut on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan palautumisen tehostamiseen heti rankan urheilusuorituksen jälkeen. Recovery-housuissa on Active-tuotteita korkeampi lääkinnällinen kompressio, jonka ainoa tarkoitus on kiihdyttää aineenvaihduntaa, poistaa kehosta ylimääräisiä nesteitä sekä ehkäistä turvotusta äärimmäisen tehokkaasti. Recovery-housujen leikkaus- ja materiaaliratkaisut on suunniteltu maksimoimaan kehon palautuminen ja siksi tuote ei sovellu monipuoliseen aktiivikäyttöön.

  • Vahva kompressio: 23-32 mmHg
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä