28/05/2020

Lymed-kasvomaskit kuluttajille

Teimme tuhansia kasvomaskeja terveydenhuollon käyttöön ja nyt niitä on ostettavissa erittäin edullisesti verkkokaupastamme monipakkauksena. Lymed-kasvomaskit 5 kpl, 34.89€ (6.98€/kpl) verkkokaupastamme: https://lymed-verkkokauppa.myshopify.com/

”Parhain kasvomaski markkinoilla!”

Lausahdus ei onneksi lähtenyt meidän kynästämme, vaan asiakkaaltamme, joka on töidensä puolesta käyttänyt lukuisia maskeja työuransa aikana. Lymedin suunnittelutiimi teki kellon ympäri töitä kasvomaskien parissa suunnitellakseen aidosti käytössä toimivan ja miellyttävän tekokuituisen maskin – taatulla Lymed-laadulla!

Lymed-kasvomaskin kiinnitysnauhoja ei asetella korvanlehtien taakse, vaan miellyttävästi pään ja niskan ympäri. Tämä takaa istuvuuden kaiken kokoisille kasvoille ja solmintatapaa voi vaihtaa itselle sopivaksi. Lymed-kasvomaskissa on tekokuituinen monikerrosrakenne eikä se tunnu käytössä märältä. Muotoiltavan nenävahvikkeen ansiosta Lymed-maski istuu tiivisti kasvoilla eikä liu’u nenää pitkin ylös käytössä. Olemmekin saaneet paljon kiitosta silmälasien omistajilta: maski ei vaikeuta silmälasien käyttöä eivätkä lasit huurru häiritsevästi käytön aikana!

Katso, miten maskimme valmistetaan: https://vimeo.com/420556056

Lymed-kasvomaskien ominaisuudet

Lymed Oy:n valmistama kaksikerroksinen, kankainen kasvomaski muotoiltavalla nenävahvikkeella on uudelleenkäytettävä ja pestävä. Maski estää tartuntaa aiheuttavien pisaroiden leviämistä puhuessa, ulos hengitettäessä tai yskiessä. Kasvomaskit valmistetaan Tampereella, EU-säädökset täyttävistä materiaaleista, eivätkä sisällä kumia. Lymed-kasvomaskeissa on käytetty hengittäviä, synteettisiä materiaaleja, jotka eivät sido itseensä kosteutta. Synteettisillä kankailla, verrattuna luonnonkuituihin, luodaan epäsuotuisampi kasvuympäristö kosteudesta pitäville mikrobeille.

Kehotamme seuraamaan Suomen viranomaistahojen julkaisuja kasvomaskeihin liittyen.
https://www.finishfire.fi/korona/
https://tukes.fi/artikkeli/-/asset_publisher/itse-tehty-maski-ei-suojaa-koronavirukselta-hengityksensuojainten-pitaa-olla-turvallisia-ja-taata-riittava-suoja

#lymed #lymedoy #suomalaistatyötä #korona #vastuullisuusteko #tampere #ostatyötäsuomeen

<<<  Palaa takaisin uutisiin