fbpx

Takuu, tuki ja korjaukset

Takuu

Lymed Oy auttaa teitä tarvittaessa kaikissa takuuasioissa. Takuun ehdot löytyvät Lymed Oy:n sopimusehdoista. Asiakaspalvelumme auttaa teitä takuuseen liittyvissä kysymyksissä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin mahdollisimman pian.

Asiakaspalautus

Lymed Oy myöntää tuotteille sopimusehdoissa erikseen määritellyn palautusoikeuden. Mittatilaustöillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Tuotteen voi palauttaa joko asioimalla myymälässä tai lähettämällä postin maksuttomalla asiakaspalautuksella. Mikäli tuote on ostettu Lymed Oy:n jälleenmyyjältä, tulee tuote palauttaa sinne. Lähetykseen tulee aina liittää mukaan tiedot reklamaatiosta, käyttämällä esimerkiksi Lymed Oy:n tarjoamaa reklamaatiolomaketta. Ota yhteys myyntipisteen asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista.

Reklamaatio

Olemme varautuneet myös siihen, että asiat eivät aina mene suunnitellusti. Sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen 14 päivän ajan. Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, ohjeista ja tietenkin tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön. Mikäli havaitset tuotteessasi jotain poikkeuksellista 14 vuorokauden aikana, alkuun päästään täyttämällä reklamaatiolomake, jonka löydät täältä. Henkilökuntamme auttaa auttaa teitä tarvittaessa asioiden selvittelyssä joko sähköpostilla osoitteesta info[a]lymed.fi tai puhelimitse 020 779 2233.

Korjaukset

Lymed Oy tarjoaa tuotteilleen korjauspalvelua. Korjaus tehdään aina Lymed Oy:n ehtojen mukaisesti. Ota aina ensin yhteyttä Lymed Oy:n asiakaspalveluun tai mikäli olet ostanut tuotteemme muusta vähittäismyyntipisteestä, sinua palvelleeseen jälleenmyyjään. Sivujemme aineistopankista on saatavilla korjaushinnasto sekä tarvittava dokumentaatio tuotteen lähettämiseen. Korjaushinnastossa annetut hinta-arviot ovat ei-sitovia ja suuntaa antavia. Jokainen korjaus arvioidaan tilannekohtaisesti. Lymed Oy ei pääsääntöisesti tee muita korjauksia kuin hinnastossa määritellyt eikä korjauksia tehdä muihin kuin Lymed Oy:n tuotteisiin. Poikkeukset arvioidaan tapauskohtaisesti. Mikäli epäilet, kuuluuko korjaus takuun piiriin, ota yhteyttä tässäkin tapauksessa Lymediin tai Lymed-jälleenmyyjääsi palautusohjeiden saamiseksi. Korjaukset tehdään pääsääntöisesti viiden arkipäivän aikana tuotteen saapumisesta Lymediin. Huomioithan, että valmiit korjaukset lähetetään takaisin postitse, joka saattaa vaikuttaa korjatun tuotteen saapumisaikaan.